Интервю с Любомир Русанов (SuperHosting.bg)

Любомир Русанов,
управител на СуперХостинг.БГ,
в интервю за вестник  `IT forum`


Изискванията  към доставчиците на хостинг се увеличават. Как СуперХостинг.БГ се наложи като лидер на българския хостинг пазар?

Да се изкачиш  до лидерската позиция за хостинг компания на българския пазар, съществувайки едва от четири години, и в условията на такава конкуренция, е безспорен успех. Ние в СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) си отдаваме този успех на дългосрочната ни политика за развитие на компанията и стремежа ни да отговорим колкото се може по-добре на въпроса: „От какво наистина имат нужда нашите клиенти?“. Ето и няколко важни аспекта от нашата политика, на които дължим нашия успешен бизнес:

За  нас Поддръжка означава Решение!

Хостинг бизнесът не свършва с инсталирането на някакъв компютър в спалнята, коридора или друго домашно помещение  и осигуряването на поддръжка, под формата на един човек, който отговаря на мобилния си телефон, когато не е на лекции, или на другото си работно място. Бизнесът разчита на хостинг доставчика. Важен фактор в уеб хостинга е осигуряването на адекватна денонощна поддръжка на предлаганите услуги. Абсолютен приоритет в дейността на СуперХостинг.БГ е да гарантираме на нашите клиенти възможност да се свържат с нас във всеки момент от денонощието, седмицата и годината. Те могат да направят това, както по мобилния или фиксиран телефон, така и чрез email, или системата за обслужване на клиенти. А когато се свържат с наш служител, клиентите ни могат да бъдат сигурни, че ще решим проблема им възможно най-бързо и ще им помогнем във всеки един случай, дори и да не е свързан непосредствено с нашите услуги.

Инвестиции  в оборудване

СуперХостинг.БГ непрекъснато инвестира в ново оборудване за съхранение и управление на данни. Благодарение на тази политика, днес ние можем да си позволим да отговорим на нарастващата нужда от хостинг услуги в Европа, както и на все по-големия интернет трафик, от и към сайтовете на нашите клиенти, под формата на видео пренос и разнообразни web 2.0 услуги. Убедени сме, че да бъдеш лидер в сектора на хостинг услугите означава, да предоставиш на своите клиенти най-качественото и надеждно оборудване.

Услуги  с добавена стойност

Съществуването на уеб сайт отдавна не е достатъчна предпоставка за успешно присъствие в интернет. Затова ние предлагаме на нашите клиенти, както надежден хостинг, така и възможности за популяризиране на техните сайтове, регистрация в интернет търсачките, реклама чрез Google AdWords, микро разплащания, изработка на уеб сайтове и услуги по ползваемост. Целта ни е да осигурим на клиентите си цялостно обслужване и консултация, свързано с тяхното присъствие в мрежата, при възможно най-добрите ценови условия. Вече сме се убедили, че тази практика се приема положително и в бъдеще предстои да предложим на всички настоящи и бъдещи клиенти още по-голямо разнообразие от услуги с добавена стойност.




{START_COUNTER}