Реселър хостинг плановете с нови параметри

В отговор на запитванията на наши реселъри, дали параметрите на реселърските планове също ще бъдат увеличени, бързаме да зарадваме всички тях, че не сме ги забравили и, че всички те вече могат да разполагат с повече ресурси, при ползването на нашите услуги. Както и при стандартните хостинг планове, увеличението на параметрите на реселърските плановете не рефлектира върху цените, условията и качествата на предлаганите услуги.

Увеличението на параметрите на реселърските планове също беше планирано, като предварително решихме миграцията на различните типове планове да се направи последователно.

Още информация за промяната на плановете и за новите им параметри можете да намерите на адрес: http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-resellers.php

Вероятно, четейки тази публикация, много наши клиенти, ползващи виртуални сървъри (VPS) се питат, дали те също няма да бъдат облагодетелствани от нови, по-добри параметри. Бързаме да ги успокоим, че това също е заложено в нашите краткосрочни бизнес планове, така че скоро ще зарадваме и тях с подобна новина.

За да можем винаги динамично да следваме последните тенденции в областта на хостинг услугите, ние непрекъснато инвестираме в ново оборудване за съхранение и управление на данни. Благодарение на тази политика, днес ние лесно можем да отговорим на нарастващата нужда от хостинг услуги, както в Европа така и в глобален мащаб. Нашата цел е да обезпечаваме все по-големия интернет трафик, от и към сайтовете на нашите клиенти, под формата на видео пренос и разнообразни web 2.0 услуги.
Интернет се променя, а с това и ние ежедневно се променяме. За да бъдеш лидер в предлагането на хостинг услугите означава, да предоставиш на своите клиенти най-качественото и надеждно оборудване и обслужване!





{START_COUNTER}